Dota2, Tournaments

Manila Major Part 1

We arrived at the hotel in Manila yesterday evening after a very pleasant flight. Most of you probably know already since so many tweeted about it but we got business class from Valve on our flights to Manila and we are very grateful for that. You can really feel the difference, we actually felt quite rested even after flying for 14 hours because of the business class, instead of just wanting to go to sleep straight away when we arrived.

IMG_6854.JPG
Caught S4 and EGM playing around with Snapchat 🙂
IMG_6870.JPG
Best part of getting business class was that the wine was much better 😀

Today was one of the media days so we have been taking pictures and recording some things for the player/team introductions. Other then that we have been playing some pubs and practiced against another team that isn’t in our group. Tomorrow is a day off so we will continue to play pubs and practice during the day.

IMG_6877.JPG
At the welcome-dinner earlier today! 🙂
IMG_6879.JPG
Manila Major pastry

Just got back from midnight snack so it’s time to sleep quite soon. Been a pleasure to meet all the fans here so far and the people working at the hotel are very friendly and polite. I also recognize quite many here that have been working with Valve events before so I’m happy to see that they make sure that this event runs smoothly after what happened at the last Major. Hopefully the stream and all that comes with it will work fine as well when the tournament starts with the group stage! 😀

Cheers,
Akke

 

 

8 thoughts on “Manila Major Part 1”

 1. Hi akke, hope to see you in manila majors.
  Way back in 2014 i named my daugther Akia Rylai, if you still remember. Hahaha. Always been [A] fan since TI3. I even put [A] tattoo on my forearm hahaha. Kappa.

  Like

 2. Hej Akke,

  Hoppas allt är bra med er. Förlusten mot NAVI idag vad än av de svåraste förlusterna någonsin för mig att kolla på. Ni var så nära men som de säger, nära skjuter ingen hare. Det kändes verkligen i mitt hjärta och varje sekund i tredje matchen. Men jag vet att ni kommer kolla igenom den här turneringen och komma tillbaka starkare än någonsin inför TI6. Ni är så nära på att bli en av det bästa lagen igen och jag vet att ni jobbar så hårt för att bli det igen. Försök att inte ta mot er alla negativa grejer folk kommer skriva om er, och försök påminna Loda om det. Tack för en tapper fight och long live Alliance!

  Med vänlig hälsning,
  Eric

  Like

 3. Hej Akke,

  var grymt imponerad av din intervju nu under Manila och du sätter verkligen huvudet på spiken när du pratar om varför fansen blir besvikna. Det gör så jävla ont varje gång ni förlorar, oavsett storlek på turnering eller vem det är ni möter! Men det är så jävla värt, för varje gång ni vinner så är glädjen så mycket större.

  Det är så galet kul att se er spela, stiger mer än gärna upp 04.00 för att se en match med Alliance.. senast jag gjorde det var VM -94 😉

  Fortsätt kämpa på, ni har alltid mitt stöd!

  Mvh,
  Johan

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s